CONTACT

Charlotte’s Footprints is ontstaan uit passie voor Trail Running, de natuur, trailrunners met een verhaal en het bespreekbaar maken van diverse ‘mental and physical health’ die invloed heeft op het dagelijks leven van die persoon die tegelijkertijd enorm doorzettingsvermogen heeft. Mensen die alles uit de kast halen om te genieten van het leven. 
Dit platform is dus opgezet voor enthousiaste trailrunners met een verhaal! Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd om in contact te komen met jou. Dit kan je doen door het invullen van het contactformulier.

CONTACT PER ONDERWERP

Ervaring delen

Voor onze website zijn wij altijd benieuwd naar nieuwe verhalen, ervaringen en tips. Heb je interesse om dat met ons te delen? Mail dan naar info@charlottesfootprints.com.

Interesse in samenwerking

Charlotte’s Footprints gaat samenwerkingen aan met kwalitatieve partijen. Ook gaat Charlotte’s Footprints samenwerkingen aan met organisaties die ziektes en andere bijzonderheden aanvechten of bespreekbaar maakt. Je kunt contact opnemen via info@charlottesfootprints.com

Nieuws voor de redactie

Nieuws kan worden aangemeld via info@charlottesfootprints.com.

Event aanmelden

Wedstrijdorganisaties die een trail organiseren kunnen een mail sturen naar info@charlottesfootprints.com. Lever via de mail het volgende in:

  • De datum van de event
  • Link van de werkende website
  • Locatie
  • Afstanden en hoogtemeters
  • Plaats van de event

Daarnaast is het mogelijk voor extra promotie van een wedstrijd. De mogelijkheden kunnen gevraagd worden via de mail info@charlottesfootprints.com.